Cursusaanbod Deloitte Academy

Vastgoed & Bouw


Wij leven in een dynamische tijd. De veranderingen binnen de markt voor vastgoed en bouw volgen elkaar steeds sneller op. Deze dynamiek vraagt om kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, aanpassingsvermogen en leiderschap. Dit zijn de kern thema’s van onze masterclass.

BTW in de praktijk


Praktische toepassing staat voorop bij de cursus BTW in de praktijk. U leert niet alleen de actuele regelgeving kennen, maar leert ook meer over de vaardigheden waar u in uw dagelijkse werkzaamheden als finance professional wat aan heeft. Ook leert u daarbij de risico's signaleren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt u werkbare handvatten aangereikt.

Women on Boards Publieke Sector


Voor het 3e jaar organiseren wij de succesvolle leergang Women on Boards voor de publieke sector. Wie lid is van een bestuur of toezichthoudend orgaan komt voor grote uitdagingen en verrassingen te staan. Met de juiste tools om discussies te voeren in de board en een netwerk van vrouwen in soortgelijke posities om ervaringen mee uit te wisselen, beschikt u over een stevige basis. De gevarieerde Women on Boards Leergang biedt u deze unieke combinatie.